Zoals jullie weten, hebben we de activiteit ‘Liemt Got Talent’ helaas niet kunnen laten doorgaan. Maar… de kinderen die zich hadden aangemeld, hebben hun optreden alsnog kunnen insturen. De filmpjes hebben Jeugdprins Jenske d’n Twidde en Adjudant Mathijs & Prins Robert d’n Twidde (keer) en Adjudant Rick inmiddels met heel veel plezier bekeken.

Zij hebben ervoor gekozen om alle deelnemers te laten optreden tijdens de Jeugdzittingsavonden op 27 en 28 januari 2023, zodat iedereen ze kan zien! De kaartverkoop hiervoor start 10 januari. Een week later starten we met de kaartverkoop voor de Zittingsavonden. Meer info hierover volgt volgende week. Volg onze socials voor de laatste info.

Onder de foto vind je een overzicht van alle deelnemers.Groep 3-4  
1e prijs  Sofie van Kempen en Lotte Stolwijk

Groep 5-6
1e prijs Lynne Ham en Fem van Doorn
2e prijs Lieve Brands, Lisa Verhoeven en Maud van Wijlick
3e prijs Zoë van de Laar, Tessa Stolwijk en Saar van de Ven

Groep 7-8   
1e prijs  Esmée Vogels en Sterre van de Biggelaar

Golden ticket (carnavalesk) 
Cato van der Velden, Emma van Beers, Lieke van Driel, Floor Eltink, Noor van den Braak enMara Timmermans (groep 5-6).