Er is nogal wat talent in Ploegersland. Zo bleek vanmiddag tijdens ‘Liemt’s Got Talent’. Op het podium in De Serenade zagen we 13 verschillende optredens. Van playback, dans, live muziek tot een geweldige breakdance act!

Verrassingsoptreden
Uiteraard trad ook onze enthousiaste groep Partyploegers op. En er was een verrassingsoptreden van Jeugdprinses Liev en adjudante Juul met het nummer Superman. Met hierin ook een rol van Prins Jurgen en adjudant (SuperHan).

Uitslag 

De optredens werden door een deskundige jury beoordeeld. Hieronder de volledige uitslag.

Groep 3-4:
1e Jinte Verhoeven, Wies van de Ven & Saar Quinten
 
Groep 5-6:
1e Esmee Vogels & Demi van de Velden
2e Linde van Leeuwen
3e Stef Raaimakers & Klaas Brewel
 
Groep 7-8:
1e Lynn van Abeelen , Yfke van Krieken & Sterre van de Biggelaar
2e Lieve Brands, Fem van Doorn , Lisa Verhoeven, Lynne Ham & Maud van Wijlick.
3e Otis van Leeuwen & Lex Brewel

Winnaar Golden Ticket
De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 12 en 13 januari 2024. Ook de winnaar van het ‘Golden Ticket’ – die werd gekozen door Prins Jurgen – mag zijn of haar kunsten laten zien tijdens deze Jeugdzittingsavonden. Dit was het groepje van Otis van Leeuwen en Lex Brewel.