Het buurtcarnaval in een nieuw jasje, georganiseerd door De Ploegers.

Met carnavalszaterdag is er vanaf 14:11 tot 18:11 entertainment en vermaak voor ALLE kinderen! Ben jij er gezellig bij?! 🤩

🎟️ De entree is 1 consumptiemuntje en daarvoor krijg je een stempelkaart voor chips, onbeperkt ranja en allerlei activiteiten.

⏰ De middag start om 14:11 en eindigt om 18:11.

📍Op meerdere plekken is er wat te doen! Zo staat er buiten een pannakooi, een springkussen voor De Durpsherberg, en zijn er in Het Wapen van Liempde activiteiten zoals de kinderdisco, een goochelclown, schminken en nog veel meer!

Dank aan vele sponsoren!
Het kindercarnaval in Ploegersland op zaterdag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij deze fantastische sponsoren: café Wapen van Liempde, café De Durpsherberg, Cadeau & Drogist Liempde, BHE Landbouwwerktuigen & tuin- en parkmachines, Clown Snoepy, Hofstad Calculaties & Advies, Clown Wilco, DVG Liempde, Jump 4 Joy, Happy Point en Jumbo Sint-Oedenrode.