Ook dit jaar is het Prinsenvereniging de Ploegers gelukt om een nieuwe Prins en Adjudant te vinden die Ploegersland zullen gaan regeren in het komende carnavalsseizoen. Het vijftigste seizoen van de Ploegers en dus een carnavalsjaar met een gouden randje. Tot zaterdag 29 oktober zal de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip geven die tot de juiste naam van de nieuwe Prins kan leiden. Denkt u te weten wie de nieuwe kandidaat is kunt u dit kenbaar maken bij redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden 2 kaarten voor de Zittingsavonden verloot.

 

Tip 1

Een gouden seizoen vraagt om een gouden Prins. En na lang zoeken is het de geheimcommissie van de Ploegers gelukt: de ideale Prins voor het vijftigste seizoen is gevonden! Iemand in de bloei van zijn leven, sociaal, actief op diverse fronten, sportief, en iemand die van gezelligheid houdt. Een man met een hart van goud ….