De nieuwe Prins: Tip 2

Ook dit jaar is het Prinsenvereniging de Ploegers gelukt om een nieuwe Prins en Adjudant te vinden die Ploegersland zullen gaan regeren in het komende carnavalsseizoen. Het vijftigste seizoen van de Ploegers en dus een carnavalsjaar met een gouden randje. Tot zaterdag 29 oktober zal de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip geven die tot de juiste naam van de nieuwe Prins kan leiden. Denkt u te weten wie de nieuwe kandidaat is kunt u dit kenbaar maken bij redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden 2 kaarten voor de Zittingsavonden verloot.

vlaggen-1

Tip 2
De eerste namen zijn al binnen. Sommige mensen kennen hun vrienden, buren of familieleden zo goed dat zij aan één tip al genoeg hadden. Of de juiste naam er al bijzit maken we nu nog niet bekend maar voor de mensen die na tip 1 nog twijfelen hierbij een nieuwe tip: Onze prins is dol op het buitenland. Of hij er geboren is, veel reist of gewoon heel veel op vakantie gaat laten we in het midden. Maar hij beheerst de taal, wordt er makkelijk aangesproken en voelt er zich als een vis in het water. Op zijn gemak dus. Zou dat ook nog zo zijn als hij op 29 oktober het podium op mag?

Installatie Prins, zaterdag 29 oktober, 20:30 uur, Ploegerspaleis Hof van Liempde, gratis toegang voor iedereen.