Leden van Rabobank Hart van de Meierij mogen van 4 tot en met 26 september weer stemmen op verenigingen die meedoen aan de Rabo Clubsupport. En natuurlijk zouden wij als Ploegers graag jouw stem willen ontvangen. Daarmee steun je carnaval in Ploegersland, nu en later! Dus doe mee en geef een stem aan De Ploegers! 

Je kunt een stem uitbrengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan verder.

Werkwijze stemmen in de Rabo App of Internetbankieren

Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de App of via internetbankieren. Je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in vier stappen of bekijk de instructie voor de App hier:

# Log tussen 4 en 26 september in op je internetbankieren, of in de App.

Klik op de knop ‘Service’. In de App vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.

# Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.

# Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Kijk voor meer info: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail

Ben je wel klant, maar nog geen lid van de Rabobank? 

Lid worden is gratis én heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar ‘Lidmaatschap’. Wanneer je dit uiterlijk 26 september doet, kun je ook direct stemmen.