Op zondag 12 november 2023 gaan we weer op zoek naar onze nieuwe Jeugdprins of prinses! Iedereen die in Liempde woont en in groep 8 zit – op De Oversteek of een andere school – kan meedoen. Opgeven kan tot 6 oktober.

Wedstrijd
Het is een wedstrijd. Tijdens de verkiezing vragen we alle deelnemers onder andere om een playbacknummer te doen. Iedereen die aan de wedstrijd meedoet en niet wint of niet als adjudant(e) wordt gekozen, wordt automatisch lid van de Jeugdraad 2023-2024.

Op de foto: donderdag 14 september ging de Jeugdcommissie op promotietour bij de groepen 8 van basisschool De Oversteek.

Hoe kun je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar jeugd@ploegers.nl met onderstaande informatie:

  1. Je naam, adres, emailadres van ouder/verzorger.
  2. Een leuke pasfoto van jezelf (jpg bestand).
  3. Een verhaaltje over wie je bent, wat je leuk vindt en je hobby’s.
    Dit wordt op de website geplaatst (Word bestand van max. 130 woorden)
  4. En een Mp3- bestand van het zelfgekozen Playbacknummer wat je gaat doen tijdens de verkiezing, met vermelding van de Titel en Artiest van het nummer.

Let op: Je aanmelding is alléén geldig als alle informatie binnen is. Opgeven kan tot 6 oktober.
Vol = Vol dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Andere belangrijke informatie
Iedere deelnemer aan de wedstrijd die niet wint of als adjudant(e) wordt gekozen, is automatisch lid van de Jeugdraad 2023-2024.
We vragen 20 euro per kind als bijdrage om het hele carnavalsseizoen te kunnen bekostigen.
Natuurlijk kunnen alle mooie activiteiten en carnaval niet doorgaan zonder dat de Jeugdprins(es), Adjudant(e) en de voltallige Jeugdraad hierbij aanwezig zijn. Daarom hebben wij de voor nu bekende data al vermeld voor jullie om te kunnen noteren! Je vindt al deze data en alle belangrijke informatie en spelregels in onderstaand document.

Informatiebijeenkomst dinsdag 10 oktober
Voordat we beginnen met alle activiteiten, willen we jullie uitleggen hoe het carnavalsseizoen eruit ziet en wat we precies van jullie verwachten. Je krijgt dan ook meer informatie over de wedstrijd en over de deelname aan de Jeugdraad in het algemeen. Hiervoor ben je welkom – samen met één ouder/verzorger – op dinsdag 10 oktober om 19.00 uur bij Het Struifhuis.

Dus ben jij degene die wil strijden voor dé titel?
Meld je aan met alle bovengenoemde informatie vóór 6 oktober via jeugd@ploegers.nl (ook voor vragen) en de voorpret kan beginnen…

Succes met de voorbereidingen!