Wie gaat Jeugdprins Jens van Lee opvolgen als nieuwe Jeugdprins(es) van Ploegersland? Op zondag 12 november 2023 gaan 10 kinderen strijden om deze titel. Iedereen die aan de wedstrijd meedoet en niet wint of niet als adjudant(e) wordt gekozen, wordt automatisch lid van de Jeugdraad.

De 10 kinderen die zich hebben aangemeld, zijn: Gijs de Kort, Guus van de Schoot, Juul van Vlokhoven, Leen van der Velden, Levi Janssens, Liv van Abeelen, Merle van der Pasch, Sterre van den Biggelaar, Teun van der Velden en Vayen van Loo. Op onze website stellen zij zich alvast kort aan jullie voor.

De kandidaten moeten een playback-act laten zien en hun motivatie laten horen waarom zij graag Jeugdprins(es) willen worden en/of graag in de raad willen om carnaval met Ploegersland te kunnen vieren.


De middag start om 13.30 uur bij de Serenade in Liempde.